Småskader og bulker?

Vi fikser det kjapt og rimelig med SMART repair

Smart Repair gir gode resultater på mindre skader som for eksempel rust, steinsprut, mindre bulker og riper.

Ta kontakt med oss for en vurdering av din skade.

Smart repair eller spotlakkering er et rimelig og miljøvennlig alternativ

Spotlakkering, microlakkering, smartlakkering – navn og uttrykk som brukes i media er mange.

DK Skadesenter har mangeårig erfaring med denne type lakkering  på små flater. Hos oss blir også HMS-forholdene i varetatt på skikkelig måte med noe av markedets beste utstyr.

Fordeler med spotlakkering: Hurtig reparasjon, rimelig Lavt materialforbruk, miljøvennlig, lite demonteringsarbeid

Metoden gir gode resultater på mindre skader som for eksempel rust, steinsprut, mindre bulker eller riper. Det handler om å begrense arbeidet kun til det området som er skadet for å få minst mulig kostnad for deg som kunde og bevare mest mulig av originallakken. Dette kan være et godt alternativ på mange mindre skader. Vi hjelper deg gjerne med å vurdere hva som er den beste løsningen på hver enkelt skade. Vi gir råd – valget er ditt.

”Nye” frontlykter på 1-2-3

Matt eller slitt lyktglass? Vi polerer eller fornyer frontlyktene dine, så du kan kjøre trygt videre med full lysstyrke.

Lyktene dine blir gode som nye og fjerner UV-skader, misfarge og riper. Etter reparasjon er frontlyktene beskyttet mot slitasje i minimum to år.

Bilde av en billykt
Bilde av noen som polerer bil

Rette bulker uten lakkering

Fått en irriterende bulk etter å ha parkert på handlesenter?
Det kan være enklere enn du tror å rette opp etter andres feil. Noen småbulker kan rettes uten at det er nødvendig med lakkering. Eller kanskje den skjemmende ripa i lakken kan fjernes uten en kjempekostndad?

Metoden er kjent som PDR – Paintless Dent Repair.

La oss vurdere saken og gi deg et tilbud om en løsning.

Det er ofte slik at når vi ser en flate som har fått en liten bulk på nært hold viser det seg at det er flere små skader på nære områder. Vi har trente øyne for slikt som kanskje ikke alle ser, men kan ha stor betydning over tid. Vi kan avverge et potensielt større problem som f.eks rustdannelse ved å foreta utbedring i tide.

Det er ikke sjelden at kunder blir overasket av det reelle omfanget på en skade etter «bare en liten dytt – kom så vidt bort i».

Stort eller lite – Vi fikser!

Er du på felgen etter et møte med en fortauskant? Vi kan reparere.

Vi reparerer mindre skader som riper og hakk. Det lønner seg ofte å reparere fremfor å kjøpe nytt. Felger produseres og selges ofte i et begrenset antall og det kan være utfordrende å fremskaffe ny felg lik de du har. Da er det flott å kunne reparere i stedet for å kjøpe et helt nytt sett med felger. Vi anbefaler å lakkere minst to felger for å få eksakt match på farge og effekt.

Bilprodusentene har strenge krav til sikkerhet når det gjelder reparasjon av felger, og vi vil aldri kompromisse på sikkerhet. Vi gir deg gratis vurdering og taksering av alle felgskader. Vi sjekker om det er forsvarlig og lønnsomt å foreta en reparasjon eller om utskifting er det rette. Ubalanse i et hjul kan være årsak til at du kan oppleve risting i bilen under kjøring i ulike hastigheter. Det kan skyldes skader på dekk eller felg og kan være både ubehagelig og farlig. Vi sørger for rett avbalansering av hjul etter reparasjon.

Ønsker du å skifte farge eller fornye slitte felger er mulighetene mange. Kanskje du ønsker noe spesielt som ikke alle andre har? Det er lov å være kreativ.

Bilde av en bilfelg

Steinsprut i ruta?

Steinsprutsår eller sprekk i frontruta kan være farlig og ulovlig å kjøre med, fordi det forstyrrer synsfeltet ditt under kjøring. Det beste er å utbedre dette mens det er ferskt. Vi skifter frontruter når det er nødvendig, men kan også reparere sår etter steinsprut som ikke er i hovedsynsfeltet. Begge deler dekkes av forsikring om du har kasko eller delkasko mot en egenandel ved utskifting og uten egenandel ved reparasjon.

Kanskje du har en glass-skade som burde fikses mens bilen er på verkstedet?

Skader må meldes ditt forsikringsselskap – vi hjelper deg med det.

NB! Frontruter som er veldig slitt av vindusviskere o.l. over tid dekkes ikke av forsikring.