1. Tilbyr dere smart repair?

Ja, det gjør vi!

Spotlakkering, microlakkering, smartlakkering – navn og uttrykk som brukes i media er mange.

DK Skadesenter har mangeårig erfaring med denne type lakkering  på små flater. Hos oss blir også HMS-forholdene i varetatt på skikkelig måte med noe av markedets beste utstyr.

Fordeler med spotlakkering:

  • Hurtig reparasjon
  • Rimelig
  • Lavt materialforbruk
  • Miljøvennlig
  • Lite demonteringsarbeid

Metoden gir gode resultater på mindre skader som for eksempel rust, steinsprut, mindre bulker eller riper. Det handler om å begrense arbeidet kun til det området som er skadet for å få minst mulig kostnad for deg som kunde og bevare mest mulig av originallakken. Dette kan være et godt alternativ på mange mindre skader. Vi hjelper deg gjerne med å vurdere hva som er den beste løsningen på hver enkelt skade. Vi gir råd – valget er ditt.

2. Hvor lang tid tar en reparasjon?

Det er veldig varierende avhengig av hvor omfattende reparasjonen er. De minste arbeidene utføres i løpet av en dag, mens de største kan ta to måneder. De vanligste reparasjonene tar 4-7 dager.

3. Kan dere gjøre ruteskift?

Ja, det gjør vi! Steinsprutsår eller sprekk i frontruta kan være farlig og ulovlig å kjøre med, fordi det forstyrrer synsfeltet ditt under kjøring. Det beste er å utbedre dette mens det er ferskt. Vi skifter frontruter når det er nødvendig, men kan også reparere sår etter steinsprut som ikke er i hovedsynsfeltet. Begge deler dekkes av forsikring om du har kasko eller delkasko mot en egenandel ved utskifting og uten egenandel ved reparasjon.

Kanskje du har en glass-skade som burde fikses mens bilen er på verkstedet?

Skader må meldes ditt forsikringsselskap – vi hjelper deg med det.

NB! Frontruter som er veldig slitt av vindusviskere o.l. over tid dekkes ikke av forsikring.