Vi henter gjerne bilen din!

Bilde av utslitt mann med en klokke

Hvordan få bilen til vårt verksted?

DK Skadesenter gjør det enkelt for deg slik at du kan slippe å stresse mer enn nødvendig når bilen må på verksted. Hvis du ønsker det kan vi ta oss av all logistikk rundt henting og levering av bilen din til en avtalt pris. 

Det enkleste er ofte leiebil. Avtal med oss på forhånd, så sørger for at den står klar til deg når du kommer med bilen din til oss. Ved reparasjon av forsikringsskader har de fleste bileiere dekning for leiebil i hele eller deler av reparasjonstiden. Sjekk med ditt eget forsikringsselskap hvilken dekning du har i forhold til bilstørrelse, type og antall dager. Det finnes mange leiebiltyper, eller klasser. Dersom du har spesielle ønsker eller behov – gi oss beskjed så finner vi en løsning som passer deg. Ved oppgradering utover det forsikring dekker, betaler du merkostnadene.

Vi kan også hente din bil og eventuelt bytte med leiebil hjemme eller på jobb. Ikke noe problem.

Kontakt oss for avtale. Vi har bilfraktere for personbiler og ordner transport på korte og lengre avstander. Når en skade har oppstått og bilen ikke er kjørbar vil «Veihjelp» kunne kjøre bilen fra skadestedet direkte til oss. Gi veihjelpfirmaet beskjed om hvor bilen skal fraktes.

For eksempel: Viking tel 0600, Falkc tel 02222 eller NAF tel 23213100. Din forsikringsavtale forteller mer om dette. Det er du som bileier som bestemmer hvor du vil ha den reparert og vi håper du vil gi oss tilliten til å ta hånd om bilen din. Vi lover å gjøre vårt beste for å behandle den med respekt og omsorg slik at du får den tilbake minst like god som før skaden oppsto. Du som kunde fortjener også en god opplevelse av prosessen med å få bilen din på veien igjen, og vi ønsker å ha god kommunikasjon med deg underveis. Alle forsikringsselskaper benytter oss, og vi er et verksted de anbefaler for reparasjon.

Ønsker du å benytte deg av kollektivtransport til oss i Drammen? Ikke noe problem.

Å ta bussen til eller fra oss i Drammen er enkelt.

Bussholdeplassen er rett på utsiden av vårt lokale i Kobbervikdalen75.

Fra Drammen Stasjon er det kun en 11 minutters busstur med buss nr 96 Heimdal-Sande (buss nr 4 er ikke et godt alternativ).

Velg Kobbervikdalen 86 som reisemål i Brakars ruteplanlegger, så kommer du rett til riktig bussholdeplass og kan spasere noen få skritt (230m) opp til vårt lokale. Gå opp veien mellom to Fretex-kleskontainerne, hold til høyre på toppen og vipps, så er du fremme.

Normalt går bussen hver halvtime, mens i skoleferien går den kun hver time. Vi kan jo selvfølgelig nevne at det er gode sykkelveier i området om du vil ta et alternativ med helsegevinst.

Bilde av utslitt mann med en klokke