Autorisert skadeverksted for Tesla

Erfaring som utgjør en forskjell

Vi i DK Bilskadesenter har jobbet med Tesla siden de første Roadsterne kom til Norge i 2008, og vi har lengst erfaring på oppretting av Tesla i Norge.

Ingen tilfeldigheter

Vår kompetanse på aluminiumsveising er grundig evaluert av Tesla for å garantere at alle sikkerhetskritiske sammenføyninger møter Teslas OEM-spesifikasjoner. Vi bruker også det samme sveiseutstyret som Tesla selv bruker. Vi er Tesla-sertifiserte for både Roadster, Model S og X, og vil selvsagt også være sertifiserte for Model 3 når den lanseres.

Mekanikere jobber med bil på lift

Tesla krever topp kvalitet av sine autoriserte skadeverksteder.

Våre Tesla-teknikere har derfor vært gjennom grundig opplæring og vurdering internt og hos Teslas kompetanseavdelinger.

Tesla-sertifiseringer inkluderer blant annet:

  • MET (mechanical electrical trim)
  • Aluminiumsveising
  • Strukturskade-reparasjoner

Aluminium har andre egenskaper enn stål og krever både spesialverktøy og spesialkunnskap.

Denne kunnskapen og verktøyet har vi!

Teslas Model S og X-karosseri er en fullverdig aluminiumsbil, noe som selvsagt gjør bilene lette og energieffektive, men også svært sikre.

For å ivareta sikkerheten også etter en eventuell skade, er det svært viktig at opprettingen blir gjort av autoriserte fagfolk. Vi i DK Bilskadesenter har kunnskap om riktig verktøy, sveiseteknikker og ikke minst – om aluminiumets spesielle egenskaper og produksjonsmetoder.

Det nyter du som kunde godt av.

Illustrasjon av aluminiumskarroseri
tesla-bilde
Bilverksted hall med Tesla

Dette sier Tesla Norge:

«Alle Tesla-kjøretøy er fantastiske biler konstruert fra grunnen av. Model S oppnår en 5-stjerners rangering i alle kategoriene av National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) kollisjonstest. Designet av karosseristrukturen i Model S inkorporerer det beste innen avansert strukturell aluminiumstøping, ekstrudering og stemplet panel-teknologi, som brukes i kombinasjon med den nyeste aluminiumssveising- og limeteknologi. Ulykker kan skje, og nettverket med Tesla godkjente karosseriforhandlere er fabrikkopplært og utstyrt for å gjenoppbygge Teslas kjøretøy til de opprinnelige kjøretøyspesifikasjonene for strukturell integritet og detaljkvalitet.

Vi krever de høyeste standarder fra vårt nettverk av godkjente karosseriverksteder gjennom grundig opplæring og vurdering av alle teknikere som vil arbeide på kjøretøyet ditt. Deres aluminiumssveising-evne er evaluert for å sikre at alle sikkerhetskritiske sveisede skjøter kan garanteres for å møte våre OEM-spesifikasjoner sammen med lime- og mekanisk skjøte-teknologi som brukes i byggingen av din Tesla. Reparasjonen av din roadster er også fullt støttet av vårt godkjente nettverk av karosseriverksteder.

Teslas nettverk av godkjente karosseriverksteder overvåkes og støttes av Teslas teampersonell fra karosserireparasjonsprogrammet, som arbeider sammen for å sikre at du kan fortsette å ha glede av din Tesla.» (Hentet fra Tesla Norge sine nettsider, 2018)