DK Bilskadesenter sørger for sikker biloppretting

Når uhellet først er ute trenger du et verksted du kan stole på. Bruker du DK Bilskadesenter er du trygg på at vi har kunnskapen og erfaringen som kreves for å reparere bilen din i henhold til produsentens standard og retningslinjer.

Bilde av mennesker som jobber med bil

Biloppretting etter produsentenes retningslinjer

DK Bilskadesenter samarbeider med lokale forhandlere for å holde oss oppdatert på de nyeste retningslinjene og fremgangsmåtene for oppretting av de ulike bilmerkene. For oss er biloppretting et håndverk vi legger vår stolthet i, og vi på bilverkstedet tilegner oss stadig ny kunnskap og nye ferdigheter. Du som kunde skal være trygg på at også jobben du ikke ser er like godt utført som den på overflaten.

Biloppretting av Maserati og Ferrari

Vi samarbeider med Autoxo Sport og er det eneste bilverkstedet i Norge med lang erfaring og kompetanse på biloppretting og lakkering av Maserati og Ferrari.

Bilde av rød tesla

Autorisert skadeverksted for Tesla

Vi i DK Bilskadesenter har jobbet med Tesla siden de første Roadsterne kom til Norge i 2008, og vi har lengst erfaring på oppretting av Tesla i Europa. Med suksessen til Model S og X har vi styrket vår satsing på Tesla og er fortsatt ledende både når det gjelder kompetanse og erfaring.

Hjulstillingskontroll

Riktig hjulstilling gir en velfungerende, balansert styring, samt jevn og minimal dekkslitasje. Det har stor betydning for bilens kjøreegenskaper og retningsstabilitet. Vi utfører kontroll av hjulstilling med noe av markedets beste og mest moderne utstyr, hurtig og effektivt med dokumentasjon. Har du mistanke om at noe kan være feil på din bil kan vi foreta en kontroll og eventuell utbedring.

Codan forsikring logo
Crawford and company logo
DNB logo
Enter forsikring logo
Frende forsikring logo
Gjensidige logo
IF logo
Jernbanepersonalets bank og forsikring logo
Protector forsikring logo
Storebrand logo
Tide forsikring logo
Tryg forsikring logo
Tryg forsikring logo