Lakkering av felger

Vi fornyer felgene dine

Bilde av lakkert felg
hjul

Er du på felgen etter et møte med en fortauskant? Vi kan reparere!

Vi reparerer mindre skader som riper og hakk. Det lønner seg ofte å reparere fremfor å kjøpe nytt. Felger produseres og selges ofte i et begrenset antall og det kan være utfordrende å fremskaffe ny felg lik de du har. Da er det flott å kunne reparere i stedet for å kjøpe et helt nytt sett med felger. Vi anbefaler å lakkere minst to felger for å få eksakt match på farge og effekt.

Bilprodusentene har strenge krav til sikkerhet når det gjelder reparasjon av felger, og vi vil aldri kompromisse på sikkerhet. Vi gir deg gratis vurdering og taksering av alle felgskader. Vi sjekker om det er forsvarlig og lønnsomt å foreta en reparasjon eller om utskifting er det rette. Ubalanse i et hjul kan være årsak til at du kan oppleve risting i bilen under kjøring i ulike hastigheter. Det kan skyldes skader på dekk eller felg og kan være både ubehagelig og farlig. Vi sørger for rett avbalansering av hjul etter reparasjon.

Ønsker du å skifte farge eller fornye slitte felger er mulighetene mange. Kanskje du ønsker noe spesielt som ikke alle andre har? Det er lov å være kreativ.